Rakkaudesta käsillä tekemiseen ja kauniisiin asioihin

SIVUT

5/25/2016

Kuumailmapallopuserot ja muutama tuubihattu


Kuumailmapallot ovat kova sana meidän perheessä. Niitä bongaillaan taivaalta kesäiltoina ja poikien toiveena on että joku tai jotkut niistä laskeutuisivat viereisille pelloille! Tämän innostuksen myötä yksi pidetyimmistä vaatteista molemmilla pojillani on ollut Polarn O. Pyretin kuumailmapallo T-paita, joka on vuosien saatossa nuhjaantunut paljosta pitämisestä. 

Yritin jo viime kesänä löytää pojille uusia vastaavan kuosin puseroita, mutta turhaan. Nyt iloksemme PaaPii Desing julkaisi tämän kuosin, joka aiemmin löytyi heiltä postikorttina. Tilasin kangasta kankaiden yön innostamana (sorruin siis myös ei alennettuihin kankaisiin) 140 cm ja siitä määrästä syntyi kaksi kappaletta 104 cm ja yksi 128 cm puseroita sekä lisäksi jämäpaloista vielä kaksi tuubihattua. Puseroiden kaava on Suuri Käsityö -lehden nrosta 5-6/2015.

Tomas ei vielä ole suostunut puseroa päällensä pukemaan, vaikka kankaan nähtyään ilmoitti että tästä tulee jotakin hänelle. Pojan on mahdottoman vaikeaa pukea mitään uutta päällensä. Jokainen hänelle uusi (siis veljeltä jo kierrätetty yleensä) vaatekappale pitää asettaa aina ensin kaappiin odottamaan ja "tarjoilla" hänelle useaan otteeseen ennenkuin käyttöönottopäivä koittaa. Henri sen sijaan on jo saattanut oman puseronsa eilisen jälkeen pesukonekuntoon ja kolmas pusero odottaa pussissa kummipojan tapaamista. Tuubihatut otamme käyttöön jahka tuo helle hieman helpottaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti