Rakkaudesta käsillä tekemiseen ja kauniisiin asioihin

SIVUT

8/20/2017

Loppukesän touhuihin jälleen uusi mekko
Liljan mekkovarasto täydentyi jälleen yhdellä mekolla, ommeltuani hänelle Verson puodin "Eväskori" -trikoosta mekon. Kaavana mekossa on jälleen Ottobre Designin nron 1/2017 Watermelon.

Ajatus oli ommella tämä mekko jo alkukesästä, mutta saumurini hajosi heti kesäkuun alussa ja kun sen korjaaminen eteni kovin pitkän kaavan kautta, pääsin vasta tällä viikolla työstämään leikkaamiani lukuisia mekkoja.

En aluksi innostunut mekon valmistuttua tästä kuosista tyttäreni päällä, mutta nyt muutaman päivän mekkoa katseltuani, se alkaa vähitellen miellyttää silmääni. 

Tulin tilanneeksi kankaan Verson Puodista jo vuosi sitten suuressa oranssibuumissani. Oma mekkoni on edelleen leikattuina palasina ja jään odottamaan innostusta sen ompeluun. Kesä kun alkaa olla lopuillaan, eikä niitä lämpimiä päiviä taida enää oikein olla odotettavissa. 2 kommenttia:

  1. Söpö mekko ja hauskat kuvat. Toisaalta, tällaisen kesän jälkeen kaipaa voimauttavaa oranssia väriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja juurikin niin; oranssi on voimaannuttava väri! Jahka tuo pimeys pahenee, niin kirkkaiden vaatteiden käyttäminen on jälleen sitäkin suurempi ilo.

      Poista